Return to site

The Way Fitness-Trackers Kan Uw Gezondheid Boost

If u besloten om meer te bewegen, af te vallen, af te vallen of meer slaap te krijgen at 2020, dan is er een host aan draagbare elektronische apparaten en apps zijn beschikbaar om help u te helpen slagen. Ze zullen voorzichtig u aansporen om naar uw doel toe te werken, u gaandeweg aanmoedigen, en complimenten u zodra u aankomen. De gadgets registreren uw eigen activiteit, terwijl de programma's de resultaten interpret en u regelmatig berichten sturen om te u toe weten hoe goed je vordert.

En ze lijken werken, volgens een studie. Een gerandomiseerde gecontroleerde studie met 51 postmenopauzale vrouwen met obesitas wees uit dat degenen die een een elektronische tracker droegen, 38 minuten meer per week vergeleken met degenen die stappentellers gebruikten . De resultaten, gepubliceerd in het septembernummer van het American Journal of Preventive Medicine, zijn niet te verrassend voor dr. Lauren Elson, een fysiotherapeut bij het aan Harvard gelieerde Massachusetts General Hospital . "Ik heb meerdere patiënten dat ze met succes gebruiken om te beginnen aan een lopend programma of om ze eraan te herinneren wanneer ze zijn zit te lang, "ze zegt.

Wat de trackers doen

De Koretrak Prijs, die kunnen worden gedragen aan een pols of riem, ​​vertrouwen upon versnellingsmeters - apparaten die uw systeem beweging en zet het om in informatie. De gegevens worden verzonden naar een applicatie op een smartphone, tablet computer of computer, in which software berekent het aantal genomen stappen, afgelegde afstand , of calorieën burned off. Ze tellen allemaal de stappen die je elke dag neemt, en de meeste ook volg de duur en intensiteit van je activiteit en schatten calorie gebruik. Sommige hebben alarms om u eraan te herinneren op te staan ​​en te bewegen wanneer u te lang hebt gezeten. Sommige loggen ook de minuten die je doorbrengt met slapen, woelen en draaien, en wakker worden gedurende de nacht Tijd. Extra features, like hartslagmeters en hoogtemeters - dat meet hoogte beklommen - kunnen worden gevonden op een paar van de duurdere apparaten.

Hoewel de apparaten u zelf verstrekken u een beetje info met betrekking tot uw training, kunnen ze exposeren een digitale meting van uw heartbeat, step count of miles gelogd - that the apps offer a wealth of more data . As an example, de meeste genereren grafieken met grondige gegevens over uw metingen, trainingsintensiteit en slaap gedrag. Ze kunnen u een idee geven van wanneer op de dag dat u at de meeste oefening doet, of de tijden door de nacht dat je wakker of gestrest. Ze staan u toe om uw prestatie van dag tot dag en van week tot week te vergelijken.

The way They may help weight loss

Veel apparaten kunnen de calorielogboeken en action dagboeken veel lijners beweren bereiken hun eigen doelstellingen bereiken. For example, u can voert uw huidige gewicht en uw target gewicht in, en het app berekent een dagelijkse caloric toelage om voldoen dit doel. Als u in het voedsel u eet gedurende de dag typt, app zal berekent de calorieën u heeft verbruikt, bereken de calorieën die je hebt verbrand, en leg uit je hoe hoeveel calorieën je je hebt nog in je dagelijkse toelage.

Sommige fabrikanten trackers android horloge, zoals Fitbit, smartwatch en Withings, kunnen worden gesynchroniseerd met "intelligente weegschalen" die draadloos uw gewicht naar het programma.

Het delen van gegevens

Als je wilt meer hebben dan elektronische feedback over je voortgang, kun je je gegevens delen met je vrienden, familie, en artsen. Als u graag een benchmark, u kunt lokaliseren een online gemeenschap van individuen die dragen de trackers os dragen en zo zijn uw leeftijd of hebben vergelijkbare fitness goals, en match uw activity met die van hen. "Ik ken een aantal artsen die hun eigen actie vergelijken met die van hun collega's in het natie , "Dr. Elson states.

De grafieken en diagrammen van de apps kunnen van pas komen if uw zorgverlener voorgesteld u een logboek bijhouden van uw acties, dieet of slaap. Uw arts mag genieten dat de informatie direct beschikbaar is in een gestroomlijnd formaat.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly